Nulstil dit kodeord



×
×
Stegt kuller med rygeostcremet spinat og kartofler

Stegt kuller med rygeostcremet spinat og kartofler

Opskriften er udviklet af:

Peter Nøhr Christensen
GoGreenKassen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Kuller

    Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Krydr med salt og peber og læg den til side til senere - ikke på køl.

     

  • 4 min.
    Kartofler

    Skrub eller skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i letsaltet vand. Lad dem tilberede stille og roligt under låg - ca. 10 min.

  • 10 min.
    Spinat

    Skyl spinaten grundigt og dryp den godt af bagefter. Skræl skalotteløg og hvidløg og hak begge dele super fint med en skarp kniv. 

    Pluk dilden ud i blade og hak stilkene fint med kniven. Gem det hele til senere. 

  • 20 min.
    Kuller

    Sæt en pande over ved høj varme og tilsæt en smule neutral olie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad og giv evt. fisken et let tryk med en palet de første 30 sekunder af stegningen. Steg fisken i alt ca. 3-4 minutter på skindsiden og vend den herefter og steg den ca. 30 sekunder på den anden side. Har du en klat smør, kan du med fordel tilsætte den til panden lige når du vender fisken.

  • 25 min.
    Spinat

    Tør fiskepanden af med et stykke køkkenrulle, tilsæt lidt olie og varm den op igen. Kom hvidløg og skalotteløg på panden og lad dem tilberede et par minutter, uden de tager farve. Kom herefter spinaten på og vend det hele rundt et par gange, indtil spinaten har givet lidt efter - ca. 2-3 min.

    Kom det hele over i en skål og tilsæt dildstilke og blade. Rør rygeosten op med en smule vand, så den bliver lidt mere lind og tilsæt den til skålen. Vend det hele rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. 

  • 30 min.
    Anretning

    Anret den stegte fisk og den cremede spinat på en tallerken med kartoflerne på siden. Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
  • Kuller

    Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Krydr med salt og peber og læg den til side til senere - ikke på køl.

     

  • Kartofler

    Skrub eller skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i letsaltet vand. Lad dem tilberede stille og roligt under låg - ca. 10 min.

  • Spinat

    Skyl spinaten grundigt og dryp den godt af bagefter. Skræl skalotteløg og hvidløg og hak begge dele super fint med en skarp kniv. 

    Pluk dilden ud i blade og hak stilkene fint med kniven. Gem det hele til senere. 

  • Kuller

    Sæt en pande over ved høj varme og tilsæt en smule neutral olie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad og giv evt. fisken et let tryk med en palet de første 30 sekunder af stegningen. Steg fisken i alt ca. 3-4 minutter på skindsiden og vend den herefter og steg den ca. 30 sekunder på den anden side. Har du en klat smør, kan du med fordel tilsætte den til panden lige når du vender fisken.

  • Spinat

    Tør fiskepanden af med et stykke køkkenrulle, tilsæt lidt olie og varm den op igen. Kom hvidløg og skalotteløg på panden og lad dem tilberede et par minutter, uden de tager farve. Kom herefter spinaten på og vend det hele rundt et par gange, indtil spinaten har givet lidt efter - ca. 2-3 min.

    Kom det hele over i en skål og tilsæt dildstilke og blade. Rør rygeosten op med en smule vand, så den bliver lidt mere lind og tilsæt den til skålen. Vend det hele rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. 

  • Anretning

    Anret den stegte fisk og den cremede spinat på en tallerken med kartoflerne på siden. Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse