Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rens svampene, og skær dem i grove tern. Pil hvidløgene, og snit dem tyndt med en kniv.
Dræn bønnerne for vand, men gem vandet til senere.
Find en gryde frem, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg svampene ved høj varme i ca. 2-3 min. Tilsæt så hvidløgene, skru en anelse ned for varmen, og lad hvidløgene blive møre, uden at tage farve. Tilsæt til sidst bønnerne, og varm det hele igennem. Lad det trække under låg til senere.
Kom ærterne op i en skål, og dæk dem med koldt vand, så de kan tø helt op.
Kassér bunden af aspargesene, og skær resten i tynde skiver, gerne lidt på skrå. Skær radiserne i tynde skiver.
Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, og krydr med salt og friskkværnet peber. Varm en pande op ved højeste varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg fisken på skindsiden i 3-4 min., og steg den ca. 30. sek på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege, til alt kødet har fået en mælkehvid farve.
Varm bønnerne op igen, og tilsæt ærter og bønnevandet til gryden. Lad det koge op, og smag til en sidste gang.
Anret bønnerne og ærterne i en dyb tallerken med de rå grøntsager og fisken ovenpå.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()