0
Stegt ising med krydret aubergine, perlebygsalat og cherrytomater

Stegt ising med krydret aubergine, perlebygsalat og cherrytomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising, Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

auberginespicy nigella & sesam
3 min.
Skær aubergine

Skær aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Varm en stor pande op ved mellemhøj varme og tilsæt et generøst skud olivenolie. Steg ternene ca. 3-4 min til de er møre og har taget en smule farve. Kom krydderblandingen på og lad den stege med det sidste minuts tid.  

cherry- eller blommetomaterbabyspinat
20 min.
Skær grønt

Skær tomaterne i kvarte og snit spinatten i grove strimler.

isingfilet
25 min.
Steg fisken

Rengør panden fra før og sæt den på blusset igen med lidt nyt olie. Fold fiskefiletterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke, og steg dem ved høj varme ca. 2-3 min på hver side. Krydr med lidt salt.

perlebyg
30 min.
Kog perlebyg

Kom perlebyggen op i en gryde med vand så det dækker og et skud salt. Kog til de er møre ca. 15 min og lad dem derefter dryppe af og køle lidt i en sigte.

limeyoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Kom yoghurten op i en stor skål der kan rumme både perlebyg og grønt. Tynd yoghurten med masser af limesaft, så den bliver godt syrlig. Vend perlebyg, spinat og tomater sammen med yoghurten og smag til med et par dråber olivenolie, salt og groftkværnet sort peber.

Anret i en dyb tallerken med fisk på siden og auberginetern.

Bonusinfo

Spicy nigella & sesam indeholder:

33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?