Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub gulerødder og de søde kartofler. Fjern evt. urenheder, men du behøver ikke skrælle. Skær kartoflen i både og gulerødderne i stykker på cirka samme størrelse. Vend med lidt olivenolie og en smule salt.
Bred det hele ud i en bradepande og bag det mørt i ovnen i 20-25 min.
Skræl majroe og skær den i tern på ca. 1x1 cm. Hak koriander groft - både stilke og blade. Hak peanuts groft.
Vend majroe, peanuts og koriander sammen i en skål med et par dråber olivenolie.
Lav en marinade af 1 del fishsauce, 1 del lys eddike og 1/2 del sukker. Riv hvidløget fint ned i, og pisk det hele sammen med en gaffel.
Du skal bruge ca. 2 spsk. færdig marinade pr. kuvert.
Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en god mængde olie. Fold fiskefileterne på langs, og steg dem i 1-2 min. på begge sider. Krydr med lidt salt.
Tag de bagte grøntsager ud af ovnen, og lad dem dampe en smule af. Vend dem så grundigt rundt med marinaden.
Anret bagt grønt, majroesalat og fisk på en tallerken.
Kundekommentarer ()