Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær blomkålet ud i grove buketter, og skær porren i 3-4 cm lange stykker.
Kom porrerne op i en stor gryde, så de alle mere eller mindre kan ligge på bunden. Kom vand i gryden, så porrerne er dækket ca. halvt. Tilsæt lidt salt, og damp porrerne under låg ca. 4-5 min., til de er møre. Kom så blomkålsbuketterne ovenpå porrerne, og lad dem dampe med ca. 2 min. under låg, til de er møre med bid.
Snit hvidløget i tynde skiver, og gem til senere.
Kom creme fraiche op i en skål. Hak estragonblade fint med en kniv. Bland estragon op i creme fraichen sammen med masser af fintrevet citronskal, salt og et godt skud groftkværnet sort peber.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie, og steg fisken hårdt ca. 2-3 min på hver side. Krydr med lidt salt.
Tag fisken af panden, tilsæt hvidløg og drænede kikærter, og lad det stege 2-3 min. Krydr med lidt salt.
Anret kikærter på en tallerken med fisken ovenpå og dampet grønt på siden. Slut af med en god klat estragondressing på siden.
Kommentarer og forslag til opskriften