0
Stegt skærising med spinatcreme, bagt fennikel og kartofler

Stegt skærising med spinatcreme, bagt fennikel og kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Inden du starter

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Kom kartoflerne i en gryde med vand der dækker og et godt skud salt. Kog kartoflerne ca. 15 min., til de er møre.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Fennikel
5 min.
Bag fennikel

Skær fennikel i kvarte, gnid dem med lidt olivenolie, og krydr med salt. Bag i ovnen ca. 20 min., til fennikel har taget farve og er møre.

bredbladet persillebabyspinatcreme fraiche 38%citronmandler
15 min.
Lav spinat creme

Kom spinat, persille og creme fraiche op i en lille skål, og blend helt lind og grønt med en stavblender. Smag til med citronsaft og lidt salt.

Hak mandlerne groft.

skærisingfilet uden skind
20 min.
Steg fisken

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg fisken ca. 2-3 min. på hver side, og krydr med salt.

30 min.
Anretning

Anret kartofler og fisk på en tallerken sammen med en god klat spinatcreme og de bagte fennikel. Drys med hakkede mandler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?