Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i en gryde med vand der dækker og et godt skud salt. Kog kartoflerne ca. 15 min., til de er møre.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær fennikel i kvarte, gnid dem med lidt olivenolie, og krydr med salt. Bag i ovnen ca. 20 min., til fennikel har taget farve og er møre.
Kom spinat, persille og creme fraiche op i en lille skål, og blend helt lind og grønt med en stavblender. Smag til med citronsaft og lidt salt.
Hak mandlerne groft.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg fisken ca. 2-3 min. på hver side, og krydr med salt.
Anret kartofler og fisk på en tallerken sammen med en god klat spinatcreme og de bagte fennikel. Drys med hakkede mandler.
Kundekommentarer ()