0
Stegte kartofler med hvilling, hjertesalat og oliven
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Stegte kartofler

Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern.

Varm en stor gryde godt op ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg ternene i ca. 10 min., til de har taget godt med farve, og er møre.

hjertesalateroliven, uden stenkarsecitron
5 min.
Forbered salaten

Skær hjertesalatbladene i halve, og hak oliven groft med en kniv.

Klip karsen af bakken. Bland karse, salat og oliven i en skål med masser af fintrevet citronskal, lidt citronsaft og lidt olivenolie.

hvillingfilet med skind
12 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker. Varm en stor pande op over højeste blus, og tilsæt lidt olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 2-3 min. på begge sider. Krydr med salt.

yoghurt naturel
20 min.
Anretning

Anret kartofler på en tallerken med fisken ovenpå, og salaten på siden. Slut af med at komme lidt yoghurt over salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?