Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern.
Varm en stor gryde godt op ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg ternene i ca. 10 min., til de har taget godt med farve, og er møre.
Skær hjertesalatbladene i halve, og hak oliven groft med en kniv.
Klip karsen af bakken.
Bland karse, salat og oliven i en skål med masser af fintrevet citronskal, lidt citronsaft og lidt olivenolie.
Skær fisken i kuvertstykker.
Varm en stor pande op over højeste blus, og tilsæt lidt olie.
Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sek. på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider. Krydr med salt.
Anret kartofler på en tallerken med fisken ovenpå og salaten på siden. Slut af med at komme lidt yoghurt over salaten.
Kommentarer og forslag til opskriften