0
Stegt kotelet med hovedsalat, kærnemælk og saltet agurk

Stegt kotelet med hovedsalat, kærnemælk og saltet agurk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler

Skrub kartoflerne grundigt, og kom dem op i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt. Bring dem i kog, lad dem simre i 5-10 minutter, og sluk så for gryden. Lad dem trække færdige under låg.

agurk
3 min.
Agurker

Skræl agurken. Flæk den på langs, og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurken i tynde skiver med en kniv, og kom dem derefter op i en skål. Krydr dem med salt og friskkværnet peber, og lad dem ligge i en sigte og dryppe af indtil servering.

hovedsalatfrisk løvstikkeskalotteløg
10 min.
Salat

Del hovedsalaten i 4 stykker. Læg salaten i iskoldt vand til senere.

Skyl løvstikken, og hak den groft med en kniv. Skræl skalotteløg, og hak det fint med en skarp kniv.

kotelet af gris
20 min.
Kotelet

Krydr koteletterne grundigt med salt og friskkværnet peber på begge side. Steg dem på en godt varm pande i en smule olie i 3 minutter på hver side. 

hovedsalatsmå kartofler
25 min.
Salat

Dryp salaten grundigt af for vand, først i en sigte og dernæst på et stykke papir. 

Hæld ligeledes vandet fra kartoflerne. Smag dem til med lidt olivenolie eller en klat smør, salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret koteletterne på en tallerken med hovedsalat ved siden af. Kom kærnemælk, hakkede løg, agurker og løvstikke ud over salaten og server kartoflerne ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?