Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom perlespelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Kog ca. 15-18 min., til de er helt møre.
Skær squash og agurk i helt små tern. Pluk basilikum ud i blade, og hak dem groft.
Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.
Kom yoghurten op i en skål, tynd den med et godt skud citronsaft, og krydr med lidt salt.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg koteletten ca. 3-4 min. på begge sider, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Sluk panden, og vend koteletten med krydderblandingen.
Dræn perlespelten grundigt, og vend den sammen med løg, squash, agurk og basilikum. Smag til med salt og groftkværnet sort peber.
Anret i en dyb tallerken med kotelet og en god skefuld yoghurt til.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()