Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær blomkål ud i mindre buketter, og vend dem med lidt olivenolie og krydderblandingen.
Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i ca. 15-20 min., til de har taget godt med farve, men stadig har bid.
Pluk pak choy ud i blade, og skyl dem.
Kom yoghurten op i en skål, og tynd den en smule med lidt vand.
Tilsæt fintrevet hvidløg, og vend pak choy bladene i.
Hak nødderne groft med en kniv.
Vend risene sammen med rosiner og nødder, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med stegt blomkål og cremet pak choy ved siden af.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kommentarer og forslag til opskriften