0
Stegt krydret blomkål med ris pilaf og cremet pak choy

Stegt krydret blomkål med ris pilaf og cremet pak choy

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

blomkålpak choyras el hanout
5 min.
Grønt

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær blomkål ud i mindre buketter, og vend dem med lidt olivenolie og krydderblandingen. Bred dem ud på en bradepande, og bag dem, til har taget godt med farve men stadig har bid.

Pluk pak choy ud i blade, og skyl dem.

græsk yoghurt, 10%cashewnødderhvidløg
15 min.
Yoghurt

Kom yoghurten op i en skål, og tynd den en smule med lidt vand.

Riv hvidløget fint ned i, og vend pak choy bladene op i.

Hak nødderne groft med en kniv.

30 min.
Anretning

Vend risene sammen med rosiner og nødder.

Anret dem i bunden af en dyb tallerken med stegt blomkål og cremet pak choy ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?