0
Stegt kuller i karry med ris, babyspinat og pak choy
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Gluten, Mælk, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

cashewnødderkorianderpak choybabyspinat
3 min.
Forbered det grønne

Skyl spinaten grundigt og snit den i grove strimler. Pluk pak choy ud i blade og snit ligeledes i strimler. Hak nødderne groft med en kniv. Hak koriander groft - både stilke og blade.

kullerfilet med skindklassisk karrysovs
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker og krydr med salt og lidt friskkværnet sort peber.

Varm en stor pande godt op og tilsæt en smule olie. Steg fisken 3-4 min på skindsiden til den har taget godt med farve. Vend fisken om tilsæt så karrysovsen til panden og lad den koge op omkring fisken.

30 min.
Anretning

Anret ris, spinat og pak choy i en dyb tallerken. Kom fisk og sovs ovenpå og slut af med drys af koriander og nødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?