Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skyl spinaten grundigt og snit den i grove strimler. Pluk pak choy ud i blade og snit ligeledes i strimler. Hak nødderne groft med en kniv. Hak koriander groft - både stilke og blade.
Skær fisken i kuvertstykker og krydr med salt og lidt friskkværnet sort peber.
Varm en stor pande godt op og tilsæt en smule olie. Steg fisken 3-4 min på skindsiden til den har taget godt med farve. Vend fisken om tilsæt så karrysovsen til panden og lad den koge op omkring fisken.
Anret ris, spinat og pak choy i en dyb tallerken. Kom fisk og sovs ovenpå og slut af med drys af koriander og nødder.
Kundekommentarer ()