Nulstil dit kodeord



×
×
Stegt kuller med gnocchi, broccoli og rød peberfrugt

Stegt kuller med gnocchi, broccoli og rød peberfrugt

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Efterår, Sommer
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    4
    4

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • 1. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skær det nederste af stokken, og skær den i små stykker på ca. 1 x 1 cm.

    2. Skyl peberfrugten. Fjern kernerne, og skær peberen i små tern.

    3. Riv parmesanen, og kom den i en skål.

    4. Steg de rå gnocchi på en varm pande i rigeligt smør og olivenolie (halvt af hver) sammen med finthakket hvidløg. Lad dem stege ved mellemhård varme i 3-4 min., til de er gyldne og lækre.

    5. Tilsæt nu broccoli og peberfrugt, og lad det stege med i ca 3-4 min.

    6. Drys med halvdelen af parmesanen, og krydr med salt og peber.

    7. Del fisken i portionsstykker. Krydr med salt og peber, og steg den i 2-3 min. på skindsiden i lidt neutral olie på en varm pande. Læg hele letknuste og upillede fed hvidløg (gem et par fed til gnocchierne) på panden, og lad dem stege sammen med fisken. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1-2 min. Vend fisken og tæl til 10, så er fisken klar til servering.

    Anretning: Som vist på billedet. Server de hele stegte hvidløgsfed sammen med fisken. Riv det sidste parmesan over retten.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse