0
Stegt kullerfilet med couscous
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Hvede, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Perlecouscous: Kog perlecouscous (alm. couscous kan godt bruges) i rigeligt letsaltet vand i ca. 7-8 min. Dræn vandet fra i et dørslag og giv dem et chok med koldt vand i 10 sekunder. Kom de kogte perler i en skål og vend med det samme lidt god olivenolie i. Snit rødløg, hak hvidløg og pluk og hak basilikum og vend det i sammen med tern af tomat og agurk. Smag til med salt, peber, tabbouleh krydderi (tørret dild kan benyttes) og lidt citronsaft - lad det gerne trække i 10 min. inden du serverer.

Fisk: Skær fisken i portionsstykker og lav evt. 2-3 fine rids i skindsiden med en skarp kniv. Krydr med salt og peber og steg fisken i 2-3 min. på skindsiden i lidt neutral olie på en varm pande. Skru ned for blusset og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden) til kødsiden netop begynder at få en mælkehvid farve. Tilsæt evt. et par små klumper smør til panden og lad det bruse op. Vend fisken og tæl til 10 - så er fisken klar til servering.

Anretning: Som vist på billedet - med et stykke citron.

*Tabboulehkrydderi: Rist 1 spsk. spidskommen og ½ spsk. korianderfrø på en tør pande og knus dem i en morter - bland med 1 spsk. sød paprika, salt og sort peber.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?