0
Stegt kulmule loins med bacon-stegte grønne bønner, Krystal Karl, bulgur og rucola

Stegt kulmule loins med bacon-stegte grønne bønner, Krystal Karl, bulgur og rucola

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bulgur
1 min.
Bulgur

Kog bulgur i rigeligt vand i 5-6 min. Lad dem dræne og køle lidt ned i en sigte. 

bacon i terngrønne bønnerrucolakrystal karlcitron
2 min.
Bacon-stegte grønne bønner, bulgur & rucola

Nip bønnerne, og skyl dem grundigt. Steg bacon på en pande uden fedstof. Når baconen er sprød, tilsættes bønnerne, og det hele steges i 8-10 min., til bønnerne er helt møre og gerne gyldne. Vend de stegte bønner og bacon med den kogte lune bulgur, skyllet rucola samt revet Krystal Karl. Smag til med salt, peber, lidt god olivenolie, fintrevet citronskal og citronsaft.

filet royal af kulmule med skind
20 min.
Fisk

Del fisken i portionsstykker. Steg dem på en varm pande på skindsiden i neutral olie. Når fisken begynder at blive gylden på skindsiden, tilsættes et par klumper smør. Krydr med salt og peber, og vend fisken. Drypsteg med stegesmørret i et par min., og krydr også på denne side. 

25 min.
Anretning

Som vist på billedet. 

NB: Billedet viser stegt fisk uden skind, men du får fisk med skind.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?