Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dræn bønnerne for vand. Blend bønner, krydderiblanding og ca. 1 spsk. god olivenolie pr. kuvert til en lind puré. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Snit fennikel og agurk i super tynde strimler (brug gerne et mandolinjern). Hak korianderen fint - både stilke og blade. Bland koriander, fennikel og agurk i en skål.
Pisk lige dele limesaft og olivenolie sammen i en skål. Krydr med lidt salt.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt lidt olivenolie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side. Når fisken er mælkehvid, og begynder at flage, er den færdig. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.
Lun bollerne på en brødrister i 3-4 min. Læg gerne en ildfast skål over, mens de rister, så holder de bedre på varmen.
Anret bønnepuré på en tallerken med fisk ovenpå og salat ved siden af. Rør godt rundt i dressingen, og kom den over fisk og salat ved bordet. Bollen serveres ved siden af.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()