0
Stegt kulmule i limedressing med krydret bønnepure og grovbolle

Stegt kulmule i limedressing med krydret bønnepure og grovbolle

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Sesam, Gluten, Hvedemel, Fuldkornshvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvide bønnermezze krydderi
1 min.
Lav bønnepureen

Dræn bønnerne for vand. Blend bønner, krydderiblanding og ca. 1 spsk. god olivenolie pr. kuvert til en lind pure. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Fennikelkorianderagurk
5 min.
Forbered det grønne

Snit fennikel og agurk i super tynde strimler. Brug gerne et mandolinjern. Hak korianderen fint - både stilke og blade. Bland koriander, fennikel og agurk i en skål.

lime
10 min.
Lav en dressing

Pisk lige dele limesaft og olivenolie sammen i en skål. Krydr med lidt salt.

kulmulefilet uden skind
20 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.

Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt lidt olivenolie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sekunder på den anden side. Når fisken er mælkehvid og begynder at flage, er den færdig. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.

Ølandshvede / Primotivo boller
25 min.
Lun bollerne

Lun bollerne på en brødrister i 3-4 min. Læg gerne en ildfast skål over, mens de rister, så holder de bedre på varmen. 

30 min.
Anretning

Anret bønnepure på en tallerken med fisk ovenpå og salat ved siden af. Rør godt rundt i dressingen, og kom den over fisk og salat ved bordet. Bollen serveres ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?