0
Stegt kulmule med bagte porrer, ravioli og persillepesto

Stegt kulmule med bagte porrer, ravioli og persillepesto

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya, Mandler, Sesam, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

porrer
1 min.
Bag porrerne

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Sæt en grydefuld vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.

Fjern top og rod på porren og gnid dem med lidt olivenolie. Bag dem hele i ovnen ca. 25 min. til de er helt møre og er blevet godt mørke.

bredbladet persillecitronmandlerpecorino romanosquash
5 min.
Lav pestoen

Blend en pesto af  masser af olivenolie, mandler, ost og persille og smag til med citron, salt og lidt friskkværnet sort peber. Den må godt være til den syrlige side. Du skal bruge ca. 2-3 spsk. færdig pesto pr. kuvert

Skær squashen i små tern.

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Kog ravioli

Kog ravioli til de er al dente efter anvisning på pakken. Tag dem op af gryden og vend dem sammen med pestoen. Spæd evt til med en smule kogevand.

kulmulefilet med skind
25 min.
Steg fisken

Varm en stor pande godt op og tilsæt en smule olie. Steg fisken ca. 3-4 min på den ene side og ca. 30 sekunder på den anden. Fisken er færdig når den er blevet mælkehvid i kødet. Krydr med lidt salt.

30 min.
Anretning

Fjern de yderste lag på porren. Krydr dem med lidt salt og anret sammen med fisk, ravioli og rå squash på en tallerken.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?