0
Stegt kulmule med bagte rødbeder, marksvampe og mynte

Stegt kulmule med bagte rødbeder, marksvampe og mynte

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødbedermandler
1 min.
Rødbeder

Start med at tænde ovnen på 220 grader. Skræl rødbederne, og skær dem i små både. Vend dem med lidt god olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bred rødbederne ud på en bradepande, og bag dem i ca. 25 min., til de er møre.

Hak mandlerne groft med en kniv, og læg dem ind på bradepanden til rødbederne, når der mangler ca. 10 minutter af bagetiden.

kulmulefilet uden skind
10 min.
Fisk

Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber, og læg den til side til senere ved stuetemperatur.

mynteøstershatte
15 min.
Svampe

Pluk svampene ud i strimler.

Pluk mynten ud i blade.

20 min.
Fisk

Sæt en pande over ved høj varme, og tilsæt en smule neutral olie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side. Vend den herefter, og steg i ca. 30 sekunder på den anden side. Har du en klat smør, kan du med fordel tilsætte den til panden, lige når du vender fisken.

Når fisken er færdig, hælder du fedtstoffet væk, tørrer panden af, tilfører lidt ny olie, og steger svampene i 3-4 min., til de er møre, og har taget godt med farve. Smag dem til med salt og friskkværnet peber.

rødbederlimetamari/soyamandler
25 min.
Rødbeder

Når rødbederne er møre, kommer du dem og mandlerne over i en skål, og vender dem med fintrevet limeskræl, limesaft og tamari.

 

mynte
30 min.
Anretning

Anret rødbeder og svampe på en tallerken med fisken på siden. Slut af med at drysse mynte ud over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?