Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Den skal koge i ca. 15 min. og trække lidt i vandet bagefter.
Skræl løgene, skær dem i skiver, og lad dem sautere, brune og blive bløde, stille og roligt, i en gryde med lidt olivenolie i ca. 15 min. Smag til med lidt lys eddike, salt og sort peber.
Pluk timian ud i blade, kom dem ned til løgene, og lad dem stege med.
Skær spidskålen i store både.
Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Hak kapers, og skær pæren i små tern. Vend begge dele sammen i en skål, og mæt blandingen med lige dele olivenolie og lys eddike, så du får en tæt vinaigrette.
Sæt en stor pande over, og steg fisken ved høj varme i en smule olivenolie. Steg 3-4 min. på skindsiden, og max 30 sekunder på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider. Tag fisken af panden, skru en anelse ned, og sauter kålstykkerne et par minutter, til de bliver en smule møre, men stadig har bid. Krydr med lidt salt.
Vend perlebyg og spidskål sammen og anret på en tallerken med fisken ovenpå. Kom godt med bløde løg ved siden af, og slut af med at komme vinaigrette over. Husk at røre godt rundt i den.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()