Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl selleriet, gerne med en kartoffelskræller, så du undgår spild, skær det i tynde strimler, og kom dem op i en skål.
Skyl æblet, og skær det ligeledes i tynde strimler.
Rist græskarkernerne på en tør pande et par minutter.
Kom kerner, æbler og rosiner op til selleristrimlerne, vend godt rundt, og tilsæt gerne et par dråber olivenolie.
Snit hvidløget fint.
Sæt en kasserolle over ved mellem varme, tilsæt lidt olivenolie, og sautér hvidløget i ca. 1-2 min., uden at det tager farve.
Tilsæt så de drænede bønner, og varm godt igennem.
Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, del den i kuvertstykker, og krydr dem grundigt med salt og peber.
Varm en stor pande op ved højeste varme, tilsæt lidt olivenolie, og steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side, og max 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3-4 min. på begge sider.
Lun bønnerne op igen, træk gryden fra varmen, og vend yoghurten ned i. Smag til med salt og peber, og anret bønnerne i bunden af en dyb tallerken.
Kom fisken ovenpå og sellerisalaten ved siden af.
Kundekommentarer ()