0
Stegt kulmule på cremet pasta med kapers og broccoli
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hjertesalaterbroccoliskalotteløgkapersGryde
1 min.
Forbered grøntsagerne

Start med at sætte en stor grydefuld vand over til pasta - husk et godt skud salt.

Skær broccoli ud i mundrette buketter. Pluk hjertesalaten ud i blade, og halver dem på langs. Hak kapers og skalotteløg fint.

broccoliGrydespaghetti
7 min.
Damp broccoli og kog pasta

Kom broccoli op i en gryde, dæk bunden af gryden med lidt vand, og krydr med salt. Damp buketterne under låg i 3-4 min., til de er møre med let bid.

Kom samtidig pastaen i det kogende pastavand, og kog til den er al dente.

rivejernskålcitronhjertesalaterskalotteløgkaperscreme fraiche 18%
10 min.
Forbered saucen

Kom creme fraiche op i en stor skål sammen med 1-2 spsk pastavand pr. kuvert. Kom ligeledes hakkede kapers, salatblade og skalotteløg op i skålen, og krydr med lidt salt, masser af fintrevet citronskræl og et godt skud friskkværnet sort peber. Rør godt rundt.

Når pastaen er al dente, dræner du vandet væk, og kommer pastaen op i skålen til saucen. Vend grundigt rundt, så det hele bliver blandet godt.

slip-let-pandekulmule
20 min.
Steg fisken

Skær fisken ud i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved højeste blus, tilsæt lidt olie og steg stykkerne i 3-4 min på den ene side og ca. 30 sek. på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.

30 min.
Anretning

Anret den cremede pasta i en dyb tallerken med fisk ovenpå og broccoli på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?