Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt en stor grydefuld vand over til pasta - husk et godt skud salt.
Skær broccoli ud i mundrette buketter.
Pluk hjertesalaten ud i blade, og halvér dem på langs.
Hak kapers og skalotteløg fint.
Kom broccoli op i en gryde, dæk bunden af gryden med lidt vand, og krydr med salt. Damp buketterne under låg i 3-4 min., til de er møre med let bid.
Kom samtidig pastaen i det kogende pastavand, og kog til den er al dente.
Kom creme fraiche op i en stor skål sammen med 1-2 spsk pastavand pr. pers. Tilsæt hakkede kapers, salatblade og skalotteløg, og krydr med lidt salt, masser af fintrevet citronskal og et godt skud friskkværnet sort peber. Rør godt rundt.
Når pastaen er al dente, dræner du vandet væk, og kommer pastaen op i skålen til saucen. Vend grundigt rundt, så det hele bliver blandet godt.
Skær fisken ud i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved højeste blus, tilsæt lidt olie, og steg stykkerne i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sek. på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.
Anret den cremede pasta i en dyb tallerken med fisk ovenpå og broccoli på siden.
Kommentarer og forslag til opskriften