0
Stegt kylling i flødesauce med linser, tomater og røget chili

Stegt kylling i flødesauce med linser, tomater og røget chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Kog linserne

Kog linserne i en kasserolle med rigeligt vand med et skud salt. Ca. 15 min.

kyllingebryst uden skindfløde 38% (piskefløde)Chipotle (røget chili)
5 min.
Steg kyllingen

Sæt en stor gryde over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Krydr kyllingen med salt og friskkværnet peber. Brun kødet godt af i 1-2 min. på hver side. Tag brysterne op af gryden, og skær dem i 1 cm. tykke skiver.

Kom fløden i gryden, tilsæt røget chili og kyllingeskiver, og bring fløden i kog. Lad fløden boble stille og roligt i 4-6 min., til den tykner en smule.

bladsellericitrontomaterbasilikum
15 min.
Skær det grønne

Snit bladselleri i skiver, og skær tomateren i både.

Pluk basilikum ud i blade og vend de tre ting sammen med et par dråber olivenolie, masser af fintrevet citronskal og saft fra citronen.

boghvedekerner
30 min.
Anretning

Smag flødesaucen til en sidste gang med salt og friskkværnet peber. Anret drænede linser og grønt på tallerkenen, og kom kylling og sauce over linserne. Slut af med et drys boghvedekerner.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?