0
Stegt kylling i flødesauce med linser, tomat og røget chili

Stegt kylling i flødesauce med linser, tomat og røget chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grønne linser
1 min.
Kog linserne

Kog linserne ca. 15 min. i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. 

kyllingebryst uden skindfløde 38% (piskefløde)Chipotle (røget chili)
5 min.
Steg kyllingen

Sæt en stor gryde over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Krydr kyllingen med salt og friskkværnet peber. Brun kødet godt af i 1-2 min. på hver side. Tag brysterne op af gryden, og skær dem i 1 cm. tykke skiver.

Kom fløden i gryden, tilsæt røget chili og kyllingeskiver, og bring fløden i kog. Lad fløden boble stille og roligt i 4-6 min., til den tykner en smule.

bladsellericitrontomaterbasilikum
15 min.
Skær det grønne

Snit bladselleri i skiver, og skær tomaterne i både.

Pluk basilikum ud i blade og vend de tre ting sammen med et par dråber olivenolie, masser af fintrevet citronskal og saft fra citronen.

hasselnødder
30 min.
Anretning

Smag flødesaucen til en sidste gang med salt og friskkværnet peber. Anret drænede linser og grønt på tallerkenen, og kom kylling og sauce over linserne. Hak hasselnødderne groft og slut af med at drysse dem over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?