Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Skyl fennikelen, og skræl gulerødderne og skær dem i grove, mundrette stykker. Fordel dem på en bageplade og dryp med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bag dem møre og gyldne i ca. 20 min.
Sæt perlespelten over i rigeligt vand med et skud salt. Lad dem koge i ca. 15 min. under låg.
Steg kyllingen på en mellemvarm pande i en smule olie i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Anret drænet perlespelt på en tallerken. Vend rucolaen sammen med de bagte grøntsager, et par dråber olivenolie og lidt lys eddike, og anret grøntsagerne ved siden af spelten. Pluk oregano over retten, og kom en god klat yoghurt ved. Skær kyllingen i skiver, og anret dem ovenpå perlespelten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()