Kom couscousen op i en stor skål. Dæk grynene med kogende vand, og læg låg på skålen. Lad couscousen trække til senere.
Vask agurken og skær den i små tern. Skyl mynten hvis nødvendigt. Pluk den ud i blade og hak dem groft med en kniv.
Halvér avocadoen og fjern stenen. Skær avocadoen i tynde skiver.
Vend agurketern, avocado og mynte sammen i en skål. Smag til med masser af citronsaft, fintrevet citronskal og salt og friskkværnet peber.
Varm en pande op ved mellem varme med en smule olie. Krydr kyllingebrysterne grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg kyllingen ca. 3-4 min. på hver side og lad den trække et par minutter inden servering.
Rist cashewnødderne på en tør pande til de har taget farve. Hak dem groft med en kniv og bland dem sammen med couscousen. Smag det hele til med salt og friskkværnet peber.
Anret couscousen i en dyb tallerken med kyllingen ovenpå og agurk og avocado på siden.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften