Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skær kartoflerne ud i grove både, du behøver ikke skrælle dem. Vend dem med lidt olivenolie, salt og groftkværnet sort peber og bag dem på en bageplade til de er møre og har taget farve. Ca. 25 min.
Riv citronen fint og læg den revne skal til side til senere.
Dræn bønnerne og kom dem op i en blender, sammen med et godt skud citronsaft, tahin og pillede hvidløgsfed. Tilsæt et generæst skud olivenolie og kør det hele til en lind, tyk pure. Smag til med salt og friskværnet sort peber.
Varm en stor pande op ved mellemhøj varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingebrystet ca. 3-4 min. på hver side, så det tager godt med farve og bliver gennemstegt. Krydr med salt og friskværnet sort peber.
Hak dilden groft med en kniv - både stilke og blade. Vend dild, citronskal og spinat sammen i en skål, sammen med et par dråber olivenolie.
Anret en god skefuld bønnepure på en tallerken sammen med kartofler, kylling og spinatsalaten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()