Nulstil dit kodeord



×
×
Stegt kylling med fettuccine, tomat, grøn chili og parmigiano reggiano

Stegt kylling med fettuccine, tomat, grøn chili og parmigiano reggiano

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
FavoritKassen
  • Hovedingrediens:
    Fjerkræ
  • Sæson:
    Efterår, Sommer
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Grøntsager del 1:

    Pil og hak hvidløg fint

    Pil og snit rødløg fint

    Del den grønne chili og skrab kernerne ud - skær chilien i små bitte tern

    Soigner og fintsnit forårsløg

    Pluk og hak basilikum

    Del tomaterne i mundrette bidder

  • Kylling:

    Brun kyllingebryst med skindsiden nedad på en medium varm pande i lidt neutral olie.

    Når skindet er sprødt og gyldent vendes kødet og brunes kort tid på den anden side.

    Krydr generøst med salt og peber og læg brysterne i et ovnfast fad og steg dem færdige i en 210 grader forvarm ovn i 5-8 min.

    Lad dem trække et lunt sted til de skal spises

  • Grøntsager del 2:

    Kom lidt ekstra olivenolie på panden hvor du stegte kyllingen. Kom den finthakkede hvidløg på og steg den ved jævn varme til den netop er gylden uden at branke. Kom nu rødløg på og steg med i 2-3 minutter til de er let gyldne. Nu skal tomaterne på sammen med den grønne chili. rist igennem et par minutter - har du en skvæt hvidvin ville 1-2 dl være fremragende her. Lad vinen koge helt ind i det tilfælde du tilsætter dette. Kom den hvide del af de snittede forårsløg i sammen med basilikum og smag til med salt, sukker og sort peber.

  • Pasta:

    Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand i 2-3 min. Vandet skal smage salt som Middelhavet, siger Italienerne. Kom pastaen i et dørslag og lad den dryppe af.

  • Saml pastaen og sauce:

    Vend pastaen ned i tomatsaucen og riv 2/3 af parmesanen deri vend rundt og smag til.

  • Anretning:

    Som vist - Skær kylling i tynde skiver og anret på pasten - drys med det sidste parmesan og de grønne toppe fra forårsløgene. Pynt evt med lidt basilikum.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FavoritKassen.
    Prøv FavoritKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters men...

Pris fra
598,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Koldrøget Fanø Laks

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse