0
Stegt kylling med grov mos og sprød urtesalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerøddermelede kartofler
1 min.
Mos

Vask kartofler og gulerødder grundigt, og fjern evt. top. Skær det hele ud i grove tern. Kom ternene op i en gryde, og tilsæt et godt skud olivenolie, smør eller begge dele, lidt salt og friskkværnet peber. Tilsæt også lidt vand, blot så bunden er dækket.

Damp det hele under låg i 10-15 minutter, til grøntsagerne er helt møre.

stængler bladselleriagurkbredbladet persillecitron
4 min.
Urtesalat

Skyl agurk og bladselleri, og skær begge dele i tynde skiver.

Skyl ligeledes persillen, hvis det er nødvendigt, og pluk den ud i blade. Vend persilleblade, bladselleri, agurk, saft og fintrevet skal af citronen sammen i en skål. Krydr med salt og peber, og sæt til side til senere.

kyllingebryst uden skind
15 min.
Kylling

Dup kyllingebrysterne tørre med et stykke papir. Krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en mellemvarm pande i ca. 4 minutter på hver side, til de har taget godt med farve.

gulerøddermelede kartofler
20 min.
Mos

Hæld overskydende væske i bunden af gryden over i en skål. Mos grøntsagerne groft med et piskeris eller en gaffel, og smag til med kogelagen, godt med olivenolie, salt og friskkværnet peber. 

25 min.
Anretning

Anret den varme mos på en tallerken med kylling og den sprøde salat til.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?