Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad den trække med låg på i 10-15 min.
Rør i couscoussen med en ske, og når den er afkølet let, smuldres den fra hinanden med fingrene, mens du tilføjer krydderiblandingen.
Pil skalotteløget, og hak det super fint med en skarp kniv. Vend skalotteløg og rosiner op i couscous, sammen med et generøst skud olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Kom yoghurten op i en skål. Fortynd den en smule med lidt vand, og krydr den med salt og godt med friskkværnet, sort peber.
Skyl squash, og skær den i store tern. Vend rucola og squash løst sammen med yoghurten.
Sæt en stor pande over ved høj varme. Krydr kyllingebrystet, og steg det ca. 3-4 min. på hver side.
Lad det hvile et par min., og skær det så ud i skiver.
Anret couscous på en tallerken med kyllingen ovenpå, og de cremede grøntsager på siden. Kom gerne nogle dråber olivenolie over retten inden servering.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kommentarer og forslag til opskriften