Start med at skrælle kartoflerne og kom dem i en gryde med rigeligt, letsaltet vand. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre. Ca. 10-15 min.
Del agurken på langs og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurken i tynde skiver og krydr dem med salt. Vend dem godt rundt og lad dem ligge i en sigte, så de kan smide vandet.
Skyl dilden. Pluk den derefter ud i blade og snit stilkene super fint med en skarp kniv. Gem begge dele til senere.
Varm en pande godt op ved mellem til høj varme. Tørrist solsikkekernerne til de har taget lidt farve og dufter godt. Krydr med lidt salt og gem i en lille skål til senere.
Brug den samme pande og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingen ca. 4 minutter på hver side og sørg for at den tager godt med farve. Krydr herefter med salt og peber.
Hæld vandet fra kartoflerne. Tilsæt en generøst skud olivenolie eller smør og godt med salt og friskkværnet peber. Knus dem groft med en gaffel eller et piskeris. Vend herefter yoghurten i - uden at røre den helt ud, der må gerne være "lommer" af yoghurt i mosen.
Vend agurkerne sammen med solsikkekernerne, dildblade og dildstilke og en lille smule god olivenolie.
Anret kyllingebrystet ovenpå de knuste kartofler og agurkesalaten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()