0
Stegt kylling på pastinak, med kikærter og cremet agurk

Stegt kylling på pastinak, med kikærter og cremet agurk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
agurk
1 min.
Agurkesalat

Skyl agurken og skær den i tynde stænger. Salt agurkerne let, vend grundigt rundt og lad dem trække i en skål til senere.

pastinakkerkikærter i vand
5 min.
Pastinakker

Skræl pastinakkerne og skær dem i grove tern. Sæt en stor gryde eller pande over på mellem varme og tilsæt en smule olie. Rist pastinakternene til de har taget en smule farve og er blevet møre - ca. 8-10 min. Dræn imellemtiden kikærterne for vand og tilsæt dem til gryden/panden når pastinakternene mangler et par minutter. Lad dem varme med og krydr med salt og friskkværnet peber.

kyllingebryst uden skind
15 min.
Kylling

Dup kyllingen tør med et stykke køkkenrulle og krydr den grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg kyllingen på en godt varm pande - ca. 3-4 min på hver side og lad den trække et par minutter herefter.

agurkgræsk yoghurt, 10%hvidløgdild
20 min.
Agurkesalat

Skyl dilden forsigtigt, dryp den grundigt af for vand og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.

Dræn agurkerne for vand og tilsæt yoghurten, de hakkede dildstilke og lidt friskkværnet peber. Riv hvidløgene fint ned i - men husk at smage til, frisk hvidløg kan hurtigt blive for overdøvende. Gem evt. lidt dild til pynt.

dild
30 min.
Anretning

Anret pastinakker og kikærter på en tallerken med kyllingen ovenpå og den cremede agurkesalat på siden. Slut af med at komme dildkviste ud over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?