Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær agurken i tynde stænger, salt den let, vend grundigt rundt, og lad dem trække i en skål til senere.
Skræl pastinakkerne, og skær dem i grove tern.
Sæt en stor gryde eller pande over på mellem varme, og tilsæt en smule olie.
Rist pastinakternene i ca. 8-10 min., til de har taget en smule farve, og er blevet møre.
Dræn kikærterne for vand, og tilsæt dem til gryden/panden, når pastinakternene mangler et par minutter. Lad dem varme med, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Dup kyllingen tør med et stykke køkkenrulle, og krydr den grundigt med salt og friskkværnet peber.
Steg kyllingen på en godt varm pande i ca. 3-4 min på hver side, og lad den trække et par minutter herefter.
Skyl dilden forsigtigt, dryp den grundigt af for vand, og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.
Dræn agurkerne for vand, og tilsæt yoghurten, de hakkede dildstilke og lidt friskkværnet peber. Riv hvidløgene fint ned i - men husk at smage til, frisk hvidløg kan hurtigt blive for overdøvende. Gem evt. lidt dild til pynt.
Anret pastinakker og kikærter på en tallerken med kyllingen ovenpå og den cremede agurkesalat på siden. Slut af med at komme dildkviste ud over.
Kundekommentarer ()