0
Stegt kyllingebryst med grønkål, svampe, stegte løg, mild chili og spaghetti

Stegt kyllingebryst med grønkål, svampe, stegte løg, mild chili og spaghetti

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Pil rødløg og hvidløg, og snit dem fint.

2. Flæk chilipeberen, og fjern og kasser kernerne. Skær chilipeberen i fine tern.

3. Skyl grønkålet grundigt, og fjern den træede rib, der går ned i midten.

4. Del bladene i rustikke stykker.

5. Skær roden af champignons, og skyl dem grundigt under koldt vand. Skær dem derefter i 3-4 mm tykke skiver.

6. Brun kyllingebryst af på en pande ved hård varme i lidt neutral olie. Når det er sprødt og gyldent, vendes kødet og brunes på den anden side. Skru ned for varmen til svag varme, og krydr med salt og peber. Kom et par klumper smør på panden, og drypsteg i 2-3 minutter. Lad kyllingen trække tildækket på et lunt sted, mens du laver resten færdigt.

7. Rist svampe og rødløg af på panden, hvor du stegte kyllingebryst. Steg, til de er gyldne uden at branke dem, og krydr med salt og peber.

8. Kom finthakket hvidløg og chilipeber på efter smag, og rist det med et minuts tid.

9. Tilføj kålet og de ordnede og skiveskårede svampe, og rist med sammen med et par klumper smør i ca. 2 minutter.

10. Smag igen til med salt og peber.

11. Kog spaghettien i rigeligt godt saltet vand efter anvisning på posen. Vandet skal smage salt som Middelhavet, siger Italienerne.

12. Kom pastaen i et dørslag, og lad den dryppe af.

13. Vend den kogte pasta sammen med grønkål, svampe og revet Pecorino (gem lidt til anretning).

14. Smag igen til med salt og peber.

Anretning: Som vist på billedet med kylling og lidt Pecorino på toppen.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?