Fisk: Steg fisken samtidig med du starter på pastasaucen. Steg fisken i olie – start med skindsiden nedad. Fisken skal stege i 6-7 min. pr. side (afhængig af tykkelse). Jeg havde nogle meget høje stykker, så jeg stegte dem faktisk på alle 4 sider, men normalt kan du nøjes med to sider.
Pastasauce: Soigner peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Halver cherrytomaterne. Rens porren grundigt og skær den i skiver på 1 cm. Hak hvidløget fint. Sæt en stor gryde vand med salt over til pasta. I en sauterpande varmes olivenolie op. Tilsæt peberfrugter og porrer, og steg dem i et par minutter, hvorefter du tilsætter hvidløg. Læg tomaterne i og lad grøntsagerne simre i et par minutter. Tilsæt fløden og lad det hele simre mens fisken steger færdig. Tilsæt lige før servering revet citronskal og smag til med salt og godt med sort peber.
Pasta: Til sidst koges pastaen – frisk pasta skal normalt koge i 2-4 min. (afhængig af type). Sigt vandet fra og hæld pastaen i gryden med sauce. Vend det hele godt rundt.
Server pastaen sammen med den stegte fisk og pynt med friskplukkede basilikumblade.
Læs mere om Miras aktiviteteter på nettet og de sociale medier:
Miras madblog
Mira på Facebook
Mira på Instagram
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()