Kom de rå ukogte gnocchi på en pande sammen med en generøs klat smør og et par skefulde god olivenolie. Lad dem stege ved hård varme i 3-5 minutter, til de er gyldne og sprøde. Pil og hak hvidløget fint eller pres det gennem en hvidløgspresser og kom det på panden med de stegte gnocchi og steg med til hvidløget er gyldent og sprødt. Krydr gnocchi og hvidløg med salt og peber.
Rib grønkålen af stilkene og læg den i iskoldt vand. Dryp grønkålen grundigt af for vand. Varm en pande op ved højeste varme og tilsæt lidt olie. Steg grønkålen hårdt i 2-3 minutter, til den er faldet lidt sammen. Tilsæt tynde skiver af black garlic (obs. det er blødt) og kimchi , vend det rundt og smag til med salt og friskkværnet peber.
Laks : Krydr laksen med salt på begge sider. Steg den på skindsiden i olie/smør på en pande. Steg fisken ved moderat til høj varme i ca. 3-4 min. (afhængig af tykkelse). Vend fisken, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 minut) på den anden side. Krydr med friskkværnet sort peber, og server straks.
Fif: Pas nu på ikke at give laksen for meget. Den smager SÅ meget bedre, hvis den er lidt understegt, i forhold til hvis den får for længe. Vær ikke bange for at servere den med et let "rødt" og saftigt indre.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Black garlic, eller sorte hvidløg er fermenteret hvidløg som dermed forandres både i smag og udseende. Det har en fyldig og sød smag. Black Garlic har undertoner af hvidløg, balsamico & lakrids, som tilsammen skaber masser af Umami. Sorte hvidløg fremstilles ved at hvidløgsranker fermenteres under kontrollerede varme- og luftfugtigheds forhold i ca. 30 dage. Teknikken er oprindeligt udviklet i Korea, og foregår ved cirka 60-70 graders varme i 30 dage og deraf følgende tørring i omtrent 45 dage. Der anvendes ingen tilsatte kemiske stoffer eller konserveringsmidler i fremstillingen af sorte hvidløg, kun varme, fugtighed og tid. Det er under tørringen, at hvidløgene skifter farve, konsistens og smag.
Kundekommentarer ()