Start med at skrælle kartoflerne. Skær dem i grove tern, og kog dem helt møre i rigeligt, usaltet vand.
Skyl bladselleri og fennikel, og skræl skalotteløgene.
Skær bladselleri i tynde skiver. Del fennikelen på midten, og snit den papirstyndt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Hak skalotteløget fint med samme skarpe kniv.
Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint.
Bland fennikel, bladselleri, persillestilke, persilleblade og skalotteløg i en skål med et par dråber olivenolie og masser af citronsaft.
Dræn kartoflerne for vand, og tilsæt et godt skud olivenolie eller en god klat smør. Mos det hele med et piskeris, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Varm en stor pande op over højt blus. Krydr fisken med lidt salt, og steg den på den ene side i 3-4 min. i en smule olie og derefter ca. 30 sekunder på den anden side.
Anret en god klat mos på en tallerken med fisken ovenpå og råkostsalaten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()