Kog pastaen efter anvisning på posen.
Skyl alle grøntsagerne, og pil skalotteløget.
Skær squashen ud i lange stænger. Steg dem kort på en meget varm pande i 1 tsk olie pr. person. Squashstængerne skal bare lige tage godt med farve på den ene side.
Halvér citronen, og steg den på samme pande på skærefladen, til den har taget godt med farve.
Halvér tomaterne, og snit skalotteløget superfint med en skarp kniv.
Snit også fennikel i så tynde skiver som muligt - brug gerne et mandolinjern.
Hak oliven groft med en kniv.
Vend tomater, squash, fennikel, skalotteløg og oliven sammen i en skål. Tryk gerne tomaterne lidt med en gaffel, så de frigiver noget saft. Krydr med peber men ingen salt endnu, og smag til med godt med saft fra citronen.
Sæt en pande over ved høj varme, og tilsæt 1 tsk olie pr. person. Læg fisken på panden med skindsiden nedad, og giv evt. fisken et let tryk med en palet de første 30 sekunder af stegningen.
Steg fisken i alt ca. 3-4 minutter på skindsiden. Vend den herefter, og steg den ca. 30 sekunder på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3-4 minutter på begge sider.
Vend pastaen op i salaten, og smag til igen med evt. mere citronsaft og peber. Denne gang skal du også smage til med salt.
Anret pastasalaten i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå.
Velbekomme!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften