0
Stegt laks med rødbedetatar, bagte kartofler og yoghurt

Stegt laks med rødbedetatar, bagte kartofler og yoghurt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Start med at skylle kartoflerne grundigt. Skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bag dem på en bageplade i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.

tamari/soyaskalotteløgrødt æblerødbeder
5 min.
Rødbedetatar

Skræl rødbederne, skyl æblerne og riv begge dele på den grove side af et råkostjern. 

Skræl skalotteløg, og snit dem fint med en skarp kniv. 

Hak kapers med en kniv. 

Dræn overskydende rødbede/æblesaft væk, og kom begge dele op i en skål sammen med løgene. Smag til med tamari, hakkede kapers, salt og friskkværnet peber. Lad det hele trække indtil servering.

ASC laks med skind
20 min.
Laks

Sæt en stor pande over ved højeste varme. Tilsæt en smule olie, og steg laksen på skindsiden i ca. 3-4 min., og derefter 30 sekunder på den anden side. 

Krydr med salt og friskkværnet peber.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Anret laks og kartofler på en tallerken med rødbedetataren på siden. Slut af med en god skefuld yoghurt til.

Velbekomme!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?