0
Stegt laks med spinatpasta, creme fraiche og broccoli
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
skalotteløgbroccolibabyspinat
1 min.
Grønt

Start med at sætte en stor grydefuld vand over med et godt skud salt til at koge pasta i.

Skyl broccoli, og skær den ud i små buketter.

Skræl skalotteløget, og snit det fint.

Skyl babyspinaten, og dræn den for vand.

creme fraiche 38%citronchipotlesauce krydderibabyspinatskalotteløg
10 min.
Sauce

Kom creme fraiche, lidt salt, lidt friskkværnet sort peber, godt med fintrevet citronskal, skalotteløg, spinat og røget chili (efter smag) op i en stor skål. Gem til senere.

15 min.
Broccoli og pasta

Kom broccolibuketterne op i pastakogevandet, og lad dem blanchere i blot 1-2 min. Læg dem herefter over i en skål. Fjern evt. rester af broccoli i kogevandet, og kog det op igen. Kog pastaen, til den er al dente - smag dig frem. Husk at gemme lidt af kogevandet.

20 min.
Fisk

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg laksen på skindsiden i 3-4 min., og derefter på kødsiden i ca. 30 sekunder. Krydr med salt og friskkværnet peber. 

30 min.
Anretning

Kom ca. 1 spsk pastakogevand pr. kuvert op i skålen med creme fraiche. Tilsæt så den drænede pasta, og rør grundigt rundt.

Anret i en dyb tallerken med stykker af fisk ovenpå og broccoli på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?