Start med at sætte en stor grydefuld vand over med et godt skud salt til at koge pasta i.
Skyl broccoli, og skær den ud i små buketter.
Skræl skalotteløget, og snit det fint.
Skyl babyspinaten, og dræn den for vand.
Kom creme fraiche, lidt salt, lidt friskkværnet sort peber, godt med fintrevet citronskal, skalotteløg, spinat og røget chili (efter smag) op i en stor skål. Gem til senere.
Kom broccolibuketterne op i pastakogevandet, og lad dem blanchere i blot 1-2 min. Læg dem herefter over i en skål. Fjern evt. rester af broccoli i kogevandet, og kog det op igen. Kog pastaen, til den er al dente - smag dig frem. Husk at gemme lidt af kogevandet.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg laksen på skindsiden i 3-4 min., og derefter på kødsiden i ca. 30 sekunder. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom ca. 1 spsk pastakogevand pr. kuvert op i skålen med creme fraiche. Tilsæt så den drænede pasta, og rør grundigt rundt.
Anret i en dyb tallerken med stykker af fisk ovenpå og broccoli på siden.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kommentarer og forslag til opskriften