Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge. Når vandet koger, tilbereder du pastaen så den er al dente efter anvisning på pakken.
Inden du sigter vandet fra pastaen, gemmer du ca. 1/2 dl kogevand pr kuvert.
Imens pastaen koger, skyller du spinaten og fjerner de groveste stilke. Resten af spinaten snitter du fint med en skarp kniv.
Pil skalotteløget og hak det super fint med en skarp kniv.
Skyl blomkålen og skær den ud i små buketter. Steg buketterne på en stor pande i en smule olivenolie, til de har taget godt med farve men stadig har lidt bid. Rengør panden med et stykke køkkenrulle og varm den op igen til laksen.
Tilsæt lidt olivenolie til panden og steg laksen på skindsiden ca. 3-4 min. Vend den herefter og steg ca. 30 sekunder. Den må gerne være lidt rød i midten. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Når pastaen er færdig kommer du den op i en skål. Kom creme fraiche og det resterende kogevand op i gryden som du brugte til pasta og giv det et opkog. Tilsæt hakkede skalotteløg, estragon, spinat og masser af fintrevet citronskal.
Kom pastaen tilbage op i og vend grundigt rundt til saucen binder på pastaen. Smag til med salt og friskværnet peber.
Server pastaen med det samme, med den stegte laks og blomkålsbuketter ovenpå.
Velbekomme!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()