Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge. Når vandet koger, tilbereder du pastaen, så den er al dente efter anvisning på pakken.
Inden du sigter vandet fra pastaen, gemmer du ca. 1/2 dl kogevand pr. kuvert.
Skyl spinaten, fjern de groveste stilke, og snit resten fint med en skarp kniv.
Pil skalotteløget, og hak det super fint med en skarp kniv.
Skyl blomkålen, og skær den ud i små buketter.
Steg buketterne på en stor pande i en smule olivenolie, til de har taget godt med farve, men stadig har lidt bid.
Rengør panden med et stykke køkkenrulle, og varm den op igen til fisken.
Tilsæt lidt olivenolie til panden, og steg fisken på skindsiden i ca. 3-4 min. Vend den herefter, og steg ca. 30 sekunder.
Den må gerne være lidt rød i midten. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Når pastaen er færdig, kommer du den op i en skål.
Kom creme fraiche og det resterende kogevand op i gryden, som du brugte til pasta, og giv det et opkog.
Tilsæt hakkede skalotteløg, estragon, spinat og masser af fintrevet citronskal.
Kom pastaen tilbage i gryden, og vend grundigt rundt, til saucen binder på pastaen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Servér pastaen med den stegte fisk og blomkålsbuketter ovenpå.
Kommentarer og forslag til opskriften