0
Stegt laks på cremet pasta med spinat og stegt blomkål

Stegt laks på cremet pasta med spinat og stegt blomkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
fettuccine
1 min.
Pasta

Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge. Når vandet koger, tilbereder du pastaen så den er al dente efter anvisning på pakken.

Inden du sigter vandet fra pastaen, gemmer du ca. 1/2 dl kogevand pr kuvert.

blomkålbabyspinatskalotteløg
5 min.
Spinat

Imens pastaen koger, skyller du spinaten og fjerner de groveste stilke. Resten af spinaten snitter du fint med en skarp kniv.

Pil skalotteløget og hak det super fint med en skarp kniv.

Skyl blomkålen og skær den ud i små buketter. Steg buketterne på en stor pande i en smule olivenolie, til de har taget godt med farve men stadig har lidt bid. Rengør panden med et stykke køkkenrulle og varm den op igen til laksen.

ASC laks med skind
15 min.
Fisk

Tilsæt lidt olivenolie til panden og steg laksen på skindsiden ca. 3-4 min. Vend den herefter og steg ca. 30 sekunder. Den må gerne være lidt rød i midten. Krydr med salt og friskkværnet peber.

creme fraiche 38%citrontørret estragon
25 min.
Sauce

Når pastaen er færdig kommer du den op i en skål. Kom creme fraiche og det resterende kogevand op i gryden som du brugte til pasta og giv det et opkog. Tilsæt hakkede skalotteløg, estragon, spinat og masser af fintrevet citronskal.

Kom pastaen tilbage op i og vend grundigt rundt til saucen binder på pastaen. Smag til med salt og friskværnet peber.

30 min.
Anretning

Server pastaen med det samme, med den stegte laks og blomkålsbuketter ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
1046 kcal
Fedt:
60,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
19,3 g
Kulhydrat:
72,7 g
heraf sukkerarter:
6,7 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
49,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?