0
Stegt lange med bagte gule beder, rosenkål og kærnemælk

Stegt lange med bagte gule beder, rosenkål og kærnemælk

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
gule beder
1 min.
Beder

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl bederne, og skær dem i både. Dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt. Lad dem bage i ovnen i 20-25 min., til de er møre, og har taget en smule farve.

bulgur
5 min.
Bulgur

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog bulguren i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Smag den til med et par dråber olivenolie og salt.

rosenkålfrisk oreganotørrede tranebær
10 min.
Rosenkål

Skyl rosenkålene, og fjern evt. grimme blade. Pluk herefter kålene ud i blade, indtil du når ind til hjertet, som du snitter fint med en kniv.

Bland blade og snittet kål i en skål.

Pluk oregano ud i blade.

Hak tranebærrene med en kniv. Vend oregano og tranebær ned til kålen.

langefilet uden skind
20 min.
Fisk

Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.

Varm en stor pande op, tilsæt lidt olie og steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og derefter ca. 30 sek. på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.

kærnemælk
30 min.
Anretning

Vend rosenkålene med lidt af kærnemælken.

Anret bulgur, fisk, bagte beder og rosenkålssalat på en tallerken.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften