Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl bederne, og skær dem i både. Dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt. Lad dem bage i ovnen i 20-25 min., til de er møre, og har taget en smule farve.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog bulguren i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Smag den til med et par dråber olivenolie og salt.
Skyl rosenkålene, og fjern evt. grimme blade. Pluk herefter kålene ud i blade, indtil du når ind til hjertet, som du snitter fint med en kniv.
Bland blade og snittet kål i en skål.
Pluk oregano ud i blade.
Hak tranebærrene med en kniv. Vend oregano og tranebær ned til kålen.
Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en stor pande op, tilsæt lidt olie og steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og derefter ca. 30 sek. på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.
Vend rosenkålene med lidt af kærnemælken.
Anret bulgur, fisk, bagte beder og rosenkålssalat på en tallerken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()