0
Stegt lange med bagte gule beder, rosenkål og kærnemælk

Stegt lange med bagte gule beder, rosenkål og kærnemælk

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gule beder
1 min.
Beder

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl bederne, og skær dem i både. Dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt. Lad dem bage i ovnen i 20-25 min., til de er møre, og har taget en smule farve.

bulgur
5 min.
Bulgur

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog bulguren i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Smag den til med et par dråber olivenolie og salt.

rosenkålfrisk oreganotørrede tranebær
10 min.
Rosenkål

Skyl rosenkålene, og fjern evt. grimme blade. Pluk herefter kålene ud i blade, indtil du når ind til hjertet, som du snitter fint med en kniv.

Bland blade og snittet kål i en skål.

Pluk oregano ud i blade.

Hak tranebærrene med en kniv. Vend oregano og tranebær ned til kålen.

langefilet uden skind
20 min.
Fisk

Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.

Varm en stor pande op, tilsæt lidt olie og steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og derefter ca. 30 sek. på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.

kærnemælk
30 min.
Anretning

Vend rosenkålene med lidt af kærnemælken.

Anret bulgur, fisk, bagte beder og rosenkålssalat på en tallerken.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?