Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kernerne i rigeligt saltet vand i 12-15 min. Lad dem dryppe af i en sigte.
Soigner svampene, og skær dem i kvarte. Pil og skær rødløgene i både. Snit forårsløg fint inkl. toppene. Rist svampe og løg/forårsløg på en pande i lidt olie. Rist, til de er gyldne, og løgene næsten er møre. Sluk, og vend med tomatrelish og de kogte kerner. Smag til med salt og peber.
Del salaten i kvarte.
Del fileterne i mindre stykker med en bredde på 3-4 cm. Krydr med salt og peber. Vend fiskestykkerne i lidt groft rug-, hvede- eller grahamsmel, og steg dem på en medium varm pande i godt med neutral olie. Steg dem først på den ene side i 2-3 min., til de er pænt gyldne. Tilføj smørklatter, og når smørret er bruset af, vender du fileterne og steger videre. Drypsteg hele tiden ved at tage smør fra panden med en spiseske og hælde det over fisken. Fortsæt drypstegningen i 2 min., og server straks.
Som vist på billedet. Fordel små klatter ricotta rundt omkring.
Sorghum er en græsart, der oprindeligt stammer fra Centralafrika. Den er den vigtigste kornsort til menneskeføde i store dele af Afrika og Asien, blandt andet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder. Sorghum har et højt indhold af mineraler. Hel sorghum spises som ris eller anvendes til grød. Det kan også poppes på samme måde som popcornmajs.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()