Svampesauce: Rens svampene for jord med en lille børste eller kniv - eller skyl dem hurtigt i koldt vand. Skær dem i halve eller grove stykker. Steg svampene gyldne i lidt olie og smør. Tilsæt fløden, og lad den koge ind til det halve ved lav til medium varme. Smag saucen til med salt, peber, revet citronskal og citronsaft. Tilsæt hakkede blade af frisk timian.
Lange: Krydr fisken med salt og peber, og vend den i mel. Steg fisken i smør og olie på begge sider, til den er gylden.
Kål: Skær savoykål i både på 3-4 cm tykkelse. Steg kålstykkerne i olie på den ene side, til de har taget farve. Vend stykkerne, læg låg på og sluk for varmen. Lad dem trække møre under låg i ca. 6-8 minutter.
Penne: Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 7-8 minutter – husk de gerne må være lidt al dente. Dræn vandet fra, og vend pastaen i saucen umiddelbart inden servering.
Anretning: Anret tallerkenerne med et stykke kål, et stykke fisk og en god skefuld pasta i svampesauce. Pynt med frisk timian og server med en citronbåd.
Kundekommentarer ()