Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skræl kartoflerne, skær dem i grove stykker, og kog dem helt møre i rigeligt vand.
Hæld vandet væk, når de er møre, og tilsæt lidt salt og et godt skud olivenolie. Mos kartoflerne med et piskeris, og smag til med salt og friskkværnet peber. Hold mosen lun under låg.
Kom de frosne ærter op i en skål. Kog lidt vand op i en elkedel, og overhæld ærterne, så de tør helt op.
Skær salaten i halve, og skyl godt mellem bladene. Klip karsen fri af bakken.
Dræn ærterne for vand, og vend ærter og karse sammen i en skål. Tilsæt et godt skud fintrevet citronskal, lidt citronsaft og et par dråber olivenolie.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie.
Steg salaterne hårdt og kort ca. 1-2 min. på skærefladen, så de tager farve, men beholder masser af bid. Krydr med lidt salt, og tag dem af panden.
Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, del den i kuvertstykker og krydr med salt og friskkværnet peber.
Varm panden fra før op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie.
Steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side, og derefter ca. 30 sek. på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider.
Rør krydderiblandingen sammen med yoghurten, og rør det løst ned i kartoffelmosen, uden at yoghurten bliver helt rørt ud.
Anret mosen på en tallerken med den stegte fisk ovenpå og salat på siden.
Kommentarer og forslag til opskriften