0
Stegt lyssej med cremet kartoffelmos, dampet pak choy og estragon

Stegt lyssej med cremet kartoffelmos, dampet pak choy og estragon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Kog dem helt møre i en gryde med vand, der dækker. Ingen salt!

pak choy
5 min.
Damp pak choy

Halvér pak choy og kom dem op i en gryde med en bundskjuler vand. Krydr med lidt salt, og damp under låg ved mellemhøj varme i 3-4 min.

skalotteløg
10 min.
Forbered løg

Hak skalotteløg super fint med en skarp kniv.

lyssejfilet med skind
15 min.
Steg fisken

Skær fisken ud i kuvertstykker. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side og max. 30 sek. på den anden side. Fisken er færdig, når den er mælkehvid i kødet.

yoghurt 3,5 %citronskalotteløg
20 min.
Lav mosen

Hæld vandet fra kartoflerne, men behold en bundskjuler i gryden. Mos kartoflerne med et piskeris. Tilsæt ca. 1 spsk. olivenolie pr kuvert, yoghurten, estragon (gem gerne lidt til pynt), skalotteløg, godt med fintrevet citronskal, lidt salt og et godt skud friskkværnet sort peber. Vend det hele løst sammen uden at røre yoghurten helt ud i mosen. Smag til en sidste gang.

25 min.
Anretning

Anret mosen på en tallerken med fisken ovenpå og pak choy på siden. Drys med løg og estragon.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?