Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern, og kog dem helt møre i en gryde med vand, der dækker. Ingen salt!
Halvér pak choy, og kom dem op i en gryde med en bundskjuler vand. Krydr med lidt salt, og damp under låg ved mellemhøj varme i 3-4 min.
Hak skalotteløg super fint med en skarp kniv.
Skær fisken ud i kuvertstykker.
Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie.
Steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side og max. 30 sek. på den anden side. Fisken er færdig, når den er mælkehvid i kødet. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på hver side.
Hæld vandet fra kartoflerne, men behold en bundskjuler i gryden.
Mos kartoflerne med et piskeri, og tilsæt ca. 1 spsk. olivenolie pr. kuvert, yoghurten, estragon, hakket skalotteløg, godt med fintrevet citronskal, lidt salt og et godt skud friskkværnet sort peber (gem lidt løg og estragon til pynt).
Vend det hele løst sammen, uden at røre yoghurten helt ud i mosen, og smag til en sidste gang.
Anret mosen på en tallerken med fisken ovenpå og pak choy på siden. Drys med det sidste løg og estragon.
Kommentarer og forslag til opskriften