Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern. Kog dem helt møre i en gryde med vand, der dækker. Ingen salt!
Halvér pak choy, og kom dem op i en gryde med en bundskjuler vand. Krydr med lidt salt, og damp under låg ved mellemhøj varme i 3-4 min.
Hak skalotteløg super fint med en skarp kniv.
Skær fisken ud i kuvertstykker. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side og max. 30 sek. på den anden side. Fisken er færdig, når den er mælkehvid i kødet.
Hæld vandet fra kartoflerne, men behold en bundskjuler i gryden. Mos kartoflerne med et piskeris. Tilsæt ca. 1 spsk. olivenolie pr. kuvert, yoghurten, estragon, skalotteløg, godt med fintrevet citronskal, lidt salt og et godt skud friskkværnet sort peber. Vend det hele løst sammen uden at røre yoghurten helt ud i mosen. Smag til en sidste gang.
Anret mosen på en tallerken med fisken ovenpå, og pak choy på siden. Drys med løg og estragon.
Kundekommentarer ()