Kog perlebyg i rigeligt vand med lidt salt. Lad dem koge under låg i ca. 15 min., til de er møre. Sigt dem herefter, og smag til med lidt olivenolie.
Børst svampene rene, og skær dem i mundrette stykker. Varm en gryde op ved højeste varme, og tilsæt en smule olie. Steg svampene nogle minutter, til de har taget lidt farve og er blevet møre.
Skru så ned for gryden, og tilsæt creme fraiche, lidt salt og friskkværnet peber. Kog creme fraichen op, og blend så det hele til en lind pure med en stavblender.
Skyl æblet, og skræl rødløget.
Skær æblet i tynde strimler, og snit rødløget så tyndt som muligt.
Bland æble, rødløg og rucola i en skål med et par dråber olivenolie.
Sæt en stor pande over ved højeste varme. Steg fisken på en pande i lidt olie i ca. 2-3 min. eller til kødet netop har en mælkehvid farve og er gennemstegt.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret perlebyg og svampecreme i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og salat på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()