0
Stegt glashvar med svampecreme, perlebyg og salat med æble og rucola

Stegt glashvar med svampecreme, perlebyg og salat med æble og rucola

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlebyg
1 min.
Perlebyg

Kog perlebyg i rigeligt vand med lidt salt. Lad dem koge under låg i ca. 15 min., til de er møre. Sigt dem herefter, og smag til med lidt olivenolie.

blandede svampecreme fraiche 38%
3 min.
Svampecreme

Børst svampene rene, og skær dem i mundrette stykker. Varm en gryde op ved højeste varme, og tilsæt en smule olie. Steg svampene nogle minutter, til de har taget lidt farve og er blevet møre. 

Skru så ned for gryden, og tilsæt creme fraiche, lidt salt og friskkværnet peber. Kog creme fraichen op, og blend så det hele til en lind pure med en stavblender.

rødløgrucolarødt æble
15 min.
Salat

Skyl æblet, og skræl rødløget.

Skær æblet i tynde strimler, og snit rødløget så tyndt som muligt. 

Bland æble, rødløg og rucola i en skål med et par dråber olivenolie.

20 min.
Fisken

Sæt en stor pande over ved højeste varme. Steg fisken på en pande i lidt olie i ca. 2-3 min. eller til kødet netop har en mælkehvid farve og er gennemstegt.

Krydr med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret perlebyg og svampecreme i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og salat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?