0
Stegt lyssej/havkat på cremede bønner med fennikel og estragon

Stegt lyssej/havkat på cremede bønner med fennikel og estragon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Lyssej, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvidløgFennikelsavoykål
1 min.
Grønt

Skær fennikel og kål i strimler. Pil hvidløget, og snit det i tynde skiver.

hvide bønnercitronhvidløgFennikeltørret estragonsavoykål
10 min.
Grønt

Sæt en stor gryde eller højkantet pande over ved mellemhøj varme. Tilsæt en generøs mængde olivenolie, og sauter hvidløgene et minut eller to, uden at de tager farve.

Tilsæt så kålen, og lad den sautere i 3-4 min., til den falder en smule sammen.

Dræn bønnerne, og tilsæt dem til panden sammen med stykker af fennikel og tørret estragon. Lun igennem et par minutter, og smag til med masser af friskrevet citronskal, lidt olivenolie og evt. mere salt og peber.

lyssejfilet uden skind
20 min.
Fisk

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.

Sæt en pande over ved højeste blus, og steg fisken i 3-4 min. på een side og 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3 min. på begge sider.

creme fraiche 38%
30 min.
Anretning

Anret bønner, kål og fennikel i en dyb tallerken med fisken ovenpå. Kom evt. lidt citronsaft over fisken, og slut af med at komme en god klat creme fraiche på tallerkenen.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?